Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Jak často sportovat

Dobrý den,je mi 23let, před pěti lety jsem se zdravým jídelníčkem zhubla téměř 10kg, zdravý jídelníček držím stále, ale během diety jsem si navykla prakticky denně sportovat-běhání, fitness, spinning..prostě se alespon hodinu někde vypotit,každý den.Ted ale pracuji na směny, kde jen sedím na recepci, cvičení stíhám jen 3-4x týdně, jinak převážně sedím v práci.Jsem z toho nervozní a bojím se, že se mi váhá opět zvedne...Jsou mé obavy na místě, pokud jím opravdu zdravě, téměř žádné sladké, pouze ovoce, brambory, vločky, tvaroh nebo maso...Vážím 49kg...Děkuji velmi za odpověď, jsem opravdu nervozní...:-(

Odpovědi na otázku

Parkrat do tydne
A zvedá? Jestli ne, tak v pohodě, ne?
vse chce cas
Je třeba se zbavit strachu z tloustnutí,sportujete,jíte zdravě,tak se nestrachujte.
Důležité je se dobře cítit. Tzn. když se člověk hýbe a sportuje, tak mu je pak lépe. A může jíst i nějaké věci pro radost. :-) Kolikrát sportovat? Nepřehánět to. Všeho s mírou.
Myslím, že děláte maximum pro to, abyste si udržela váhu
Hlavně se nestresovat, to pak mohou kila letět samy vzhůru, 3 až 4 krát týdně je super, doporučeje se tělu dát i odpočinek od cvičení
Myslím, že jsem já osobně měla 50 kg někdy v 15letech, pak to šlo rychle nahoru, ale toho se nemusíte bát...máte málo...
sportování je u každého různé, podle kondice
Taky si myslím, mám stejný věk i podobnou váhu, což je opravdu dost málo... stačí jíst normálně, nepřejídat se, 3x - 4x týdně je opravdu dost pohybu.
Neuvádíte svou výšku. 49kg je nízká váha, není třeba se stresovat. 3-4x týdně cvičení bohatě stačí.
je to dostačující, váha není to hlavní, myslete pozitivně a mějte se ráda, to je důležité
3-4x týdně a jídelníček.
Myslím si, že pokud stíháte chodit cvičit 3x - 4x je to opravdu dostatečné. Není třeba se bát.
dvakrát týdně by mohlo stačit s větším přísunem ovoce a pitným režimem
Musite vydržet myslím že to stači cvičit tolikrat týdně . Když tak omezit cukry .
prý 2 až 3 krát týdně,,denně je špatný,.má se sval připravit na další zátěž
Sportujete dostatečně a to je super. Když nebudete mít nervy, že toho pro své tělo málo děláte, určitě nepřiberete. Ono se totiž nepřibývá jen z nicnedělání a z jídla, ale též ze stresu, tělo si prostě vytváří tukové zásoby, když cítí, že něco není v pořádku.
Myslím, že 3 - 4x týdně stačí, když k tomu dodržujete jídelníček. Pokud by vám váha šla nahoru, tak to chce cvičení přidat-)
Hlavní věc musíte omezit přísun cukru,více vitamínů.
Myslím že 3-4x týdně bohatě stačí. Důležité je (aby se váha nezvedala) necpat do sebe zbytečně hodně cukrů (hlavně před spaním). Myslím, že na udržení váhy vaše cvičení stačí, pokud ho doplňujete oním zdravým jídelníčkem. Není se čeho obávat
Nesladit bílým cukrem, ale třtinovým, to je hlavní zásada
Kupte si ministepper, ten můžete mít i v práci a tajně cvičit.
no tak trochu přibereš to ještě neni konec sveta